fbpx
ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Δικαστήρια Ξάνθης : Αθωώθηκαν Μανώλης Τσέπελης και Γιάννης  Ζερενίδης  – Μηνύθηκαν από εκδότη της περιοχής για παράβαση καθήκοντος!  

Εκδικάστηκαν οι υποθέσεις κατά αυτοδιοικητικών  του  Δήμου Ξάνθης , μετά από μηνύσεις γνωστού εκδότη της περιοχής,  με χόμπι την κατάθεση μηνύσεων  – Αθωώθηκαν άπαντες !  

Δυο υποθέσεις εκδικάστηκαν σήμερα Τρίτη στα δικαστήρια της Ξάνθης  με μηνυτή τον εκδότη Πάνο Παπαδόπουλο ο οποίος κατέθεσε μήνυση  στον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη για παράβαση καθήκοντος καθώς  και στον πρώην Αντιδήμαρχο Γιάννης Ζερενίδη και στον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης για παράβαση καθήκοντος από κοινού .

Οι δυο μηνύσεις  αφορούσαν  στο  κλείσιμο της  οδού  Φίλιππου Αμοιρίδη  και την τοποθέτηση απαγορευτικής πινακίδας στην  είσοδο της  παλιάς πόλης κατά την περίοδο  των γιορτών παλιάς Ξάνθης καθώς και κατά τη διάρκεια της πανδημίας ενώ υπάρχει κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης (δυο ξεχωριστές μηνύσεις μία κατά του πρώην Δημάρχου Μ. Τσέπελη  και μία κατά του πρώην Δημάρχου και του Γιάννη Ζερενίδη από κοινού).    

Κλήθηκαν από το δικαστήριο  και  κατέθεσαν ως μάρτυρες αυτοδιοίκητοι εκείνης της δημοτικής περιόδου, ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου κατοίκων παλιάς πόλης καθώς και ο πρώην Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης ο οποίος εξήγησε τους ακριβείς λόγους που προχώρησε η τότε δημοτική σε αυτήν την ενέργεια.

Να σημειωθεί πως το πρωί της Τρίτης εκδικάστηκαν και άλλες δυο υποθέσεις με κατηγορούμενο τον τότε Αντιδήμαρχο Σιαμπάν Μπαντάκ για παράνομη κοπή δέντρων καθώς  και μία ακόμη υπόθεση της ΔΕΥΑΞ και οι αποφάσεις και στις δυο περιπτώσεις ήταν αθωωτικές.

Να τονίσουμε  τέλος πως όλες οι υποθέσεις που εκδικάστηκαν σήμερα  Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου αφορούσαν σε παρελθούσες διοικήσεις της δημοτικής αρχής.

Σχετικά Άρθρα