fbpx
Κύριο ΘέμαΤελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Δήμος Ξάνθης: Προωθώντας την υπεύθυνη υιοθεσία για τα αδέσποτα ζώα


Ο Δήμος Ξάνθης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την υπεύθυνη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των δημοτών σε δράσεις που προάγουν την ευζωία τους, παρουσιάζει την ανανεωμένη ιστοσελίδα του, με στόχο την ενίσχυση της ενεργής συνεισφοράς των δημοτών στη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας.
Η ανανεωμένη πλατφόρμα, προσβάσιμη στο https://www.cityofxanthi.gr/adespota, αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες και προσφέρει ένα εύχρηστο, διαδραστικό εργαλείο που διευκολύνει τους πολίτες που επιθυμούν να υιοθετήσουν ζώα συντροφιάς, φέρνοντάς τους σε επαφή με τα αδέσποτα ζώα της περιοχής.
Χρησιμοποιώντας τον ψηφιακό κατάλογο, οι επισκέπτες μπορούν να δουν φωτογραφίες και πληροφορίες για τα αδέσποτα ζώα που είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία, ενώ παρατίθενται επιτυχημένες υιοθεσίες, με στόχο να εμπνεύσουν τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας.
Μέσα από την αλληλεγγύη και την κοινή προσπάθεια, χτίζουμε μια Ξάνθη πιο ανθρώπινη, πιο δίκαιη και πιο φιλόξενη. Η ενεργός συμμετοχή κάθε δημότη είναι το κλειδί για να δημιουργήσουμε έναν δήμο που νοιάζεται για όλους, ανθρώπους και ζώα. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις και
να οικοδομήσουμε το μέλλον που μας αξίζει.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Αδέσποτων Ζώων στο 25410 22534.

Σχετικά Άρθρα