fbpx
ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Το φαινόμενο «Κασελάκη» και στις δημοτικές εκλογές της Ξάνθης

Λίγες ημέρες πριν από την «ημέρα κρίσης» των υποψηφίων δημάρχων στον δήμο Ξάνθης, ο εκλογικός «πυρετός» είναι στα ύψη!

Πέντε (5) υποψήφιοι δήμαρχοι ανοίγουν τα χαρτιά τους, σχετικά με το όραμά τους, για την πόλη μας. Πολλές και διαφορετικές ατζέντες, πολλά και διαφορετικά προγράμματα. Ένα πράγμα που θέλω να τονίσω, όμως, είναι, ότι η επιλογή του κόσμου θα πρέπει να γίνεται λαμβάνοντας υπόψη όλη την τετραετία, τα σωστά και τα λάθη τόσο για την δημοτική αρχή, όσο για την αντιπολίτευση.

Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε, είναι ποιός ήταν παρών τα τελευταία χρόνια, και η αλήθεια είναι, πως δεν ήταν εδώ όλοι οι υποψήφιοι, ορισμένοι από αυτούς διεκδικούν να «κλέψουν» τον δήμο, χωρίς ποτέ να έχουν κάνει κάτι για αυτόν. Όπως ακριβώς έκανε ο Κασσελάκης στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ, ένας άνθρωπος που ζούσε τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, ξαφνικά πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, και να γίνει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και όλα αυτά ΞΑΦΝΙΚΑ.

Ο Κασσελάκης, ένας άνθρωπος χωρίς «παρελθόν», νέος και ωραίος, δούλεψε σε μεγάλες «πολυεθνικές» , έχει μεγάλη περιουσία από τον πατέρα του, είναι ένας καπιταλιστής με τα όλα του!

Στην πραγματικότητα ο Κασσελάκης, είναι «μαριονέτα» Πολάκη, Τσίπρα, έτσι ώστε να γίνει κάθαρση στο κόμμα. Όλα αυτά με έναν μεγάλο βαθμό προβληματισμού, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας ήταν κοντά 2 μήνες στην Αμερική… Οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, έχουν αρκετές ομοιότητες με ορισμένες παρατάξεις που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές της Ξάνθης, με ανθρώπους που δεν ήταν πουθενά τα τελευταία χρόνια να θέλουν να αναλάβουν την διοίκηση της πόλης!

Δεν θα σας πω τι να ψηφίστε, οι επιλογές άλλωστε είναι γνωστές, ο καθένας τα ζυγίζει και επιλέγει. Το σημαντικό όμως, είναι, η επιλογή να γίνει με κάποιον που έχει «ματώσει» για τον τόπο, και όχι κάποιον άγνωστο με μεγάλη περιουσία και μεγάλα αθηναϊκά επικοινωνιακά επιτελεία.

Ραντεβού στις 8 Οκτωβρίου ! Ας κερδίσει ο καλύτερος

Βασίλειος Καρυπίδης

Σχετικά Άρθρα