fbpx
Γενική

Κέρδη για την εταιρεία το Α τρίμηνο του 2009

Συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. παρεχώρησε ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ Νικόλαος Παππάς

Στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων της εταιρείας ΣΕΚΑΠ, παραχωρήθηκε η συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, από τον Πρόεδρο της καπνοβιομηχανίας Νικόλαο Παππά. Σκοπός της συνέντευξης ήταν η ενημέρωση της κοινής γνώμης της Ξάνθης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, για τον κλάδο της καπνοβιομηχανίας και πώς διαμορφώνεται η σημερινή κατάσταση σε αυτόν, ύστερα μάλιστα από την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, καθώς και η ενημέρωση του κοινού για την επικρατούσα κατάσταση στη ΣΕΚΑΠ, αλλά και το μέλλον αυτής.
Νικόλαος Παππάς: «Το 2008 σχεδόν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εξυγίανσης»
Στη συνέντευξή του, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας από το 2004, όταν ανέλαβε δηλαδή την προεδρία αυτής, λέγοντας πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα από τότε, τα οποία βοηθούν και στηρίζουν τη ΣΕΚΑΠ. Για το 2008, ο κ. Παππάς ανέφερε, ότι οι ζημίες που καταγράφθηκαν στην εταιρεία, προέρχονταν από την εθελούσια έξοδο των εργαζομένων, αφού έπρεπε να δοθούν οι ανάλογες αποζημιώσεις.
«Τα αποτελέσματα από το πρόγραμμα εξυγίανσης αρχίζουν και γίνονται ήδη ορατά. Το Α τρίμηνο του 2009 έχει κέρδη η εταιρεία περίπου 80.000 ευρώ, ενώ στο εξάμηνο εκτιμάται ότι τα κέρδη θα ανέλθουν στις 400.000 ευρώ. Η εταιρεία πλέον έχει μπει σε μια πορεία ανάπτυξης», ανέφερε ο κ. Παππάς, τονίζονται ότι πρέπει να στηριχθεί η εταιρεία ακόμη περισσότερο, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο Πρόεδρος Νικόλαος Παππάς, απέφυγε να απαντήσει στα ερωτήματα, τα οποία αφορούσαν στην αναβολή του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, καθώς και στα περεταίρω στοιχεία, τα οποία ζητήθηκαν από τη ΣΕΚΕ.
Ο κ. Παππάς εμφανίστηκε αισιόδοξος από το μέλλον της εταιρείας και ανέφερε ότι πρέπει να βρεθούνε πόροι, για την κατάλληλη προώθηση των προϊόντων της ΣΕΚΑΠ.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα