Το Διοικητικό Συμβούλιο Σαρακατσάνων του Νομού Ξάνθης ανακοινώνει ότι προκηρύσσει εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ., την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και 11:00.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.
Οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Συλλόγου, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 19 τρέχοντος μήνα και έως τις 12:00.
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".