fbpx
Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης : Έπιασαν δουλειά τα συνεργεία και τον Σεπτέμβριο θα παραδοθεί προς χρήση!

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα αφού μετά από πολλά χρόνια ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του Δημοτικού κολυμβητήριου Ξάνθης και τον  Σεπτέμβριο του 2021  θα παραδοθεί προς χρήση.

Ιωάννης Ζερενίδης : Θα γίνει και ευπρεπισμός του  περιβάλλοντος χώρου αλλά και των υπόλοιπων κτιριακών εγκαταστάσεων που δυστυχώς τόσο καιρό που παραμένει κλειστό το κολυμβητήριο, έχουν υποστεί βανδαλισμούς.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννης Ζερενίδης, μίλησε στο xanthipost.gr,  και δήλωσε μεταξύ άλλων πως θεωρεί «…. ότι κανείς από την  διοίκηση του δήμου, τόσο από την  νυν όσο και από την πρώην,   δεν αισθάνεται  περήφανος που μετά από τόσα χρόνια καταφέρνουμε να ανοίξουμε το κολυμβητήριο…».  

Και πρόσθεσε με νόημα «…Αισθανόμαστε όμως  μεγάλη ικανοποίηση που η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου γίνεται στην δική μας θητεία…»

Την παρούσα στιγμή εκτελείται η σύμβαση της προμήθειας του εξοπλισμού, της αντικατάστασης των κουφωμάτων, και κάποιες Η/Μ εργασίες (αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και κυκλοφορίας του νερού) , με στόχο σε περίπου τρεις μήνες, να λειτουργήσει και πάλι το κολυμβητήριο. Θα γίνει επίσης  ευπρεπισμός του  περιβάλλοντος χώρου αλλά και των υπόλοιπων κτιριακών εγκαταστάσεων που δυστυχώς τόσο καιρό που παραμένει κλειστό το κολυμβητήριο, έχουν υποστεί βανδαλισμούς.

Μπεκήρ Ογλού Σουά: Σε τρεις μήνες θα είναι έτοιμο το κολυμβητήριο – Οι  κολυμβητικοί σύλλογοι θα έχουν πλέον το δικό τους χώρο για προπονήσεις

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού  κ. Μπεκήρ Ογλού Σουά στα πλαίσια της συνέντευξης που παραχώρησε στο xanthipost.gr δήλωσε πως το όνειρο γίνεται πραγματικότητα αφού μετά από χρόνια ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του Δημοτικού κολυμβητήριου Ξάνθης και τον  Σεπτέμβριο του 2021  θα παραδοθεί προς χρήση.

Να σημειώσουμε τέλος ότι θα δοθεί επιχορήγηση στους τρεις  κολυμβητικούς συλλόγους οι οποίοι  έχουν ενημερωθεί αρμοδίως για να υποβάλλουν τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά  για να λάβουν την εν λόγω ενίσχυση.

Σχετικά Άρθρα