Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας
2 κ.σ. βιτάμ
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγη ρίγανη
20 περίπου κομματάκια στήθος κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά
Λίγα μανιτάρια φέτες
Κάρυ
Ασπρο κρασί
1 κουτί κρέμα γάλακτος
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Βάζετε σε αντικολλητικό τηγάνι μεγάλο και βαθύ το βιτάμ και το σκόρδο ψιλοκομμένο να ζεσταθεί.
Οταν κάψει ρίχνετε το φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες.
Το ανακατεύετε συχνά μέχρι να ψηθεί και προσθέτετε τη ρίγανη.
Κόβετε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες χρησιμοποιώντας το εργαλείο για το λάχανο και το βάζετε κι αυτό στο τηγάνι.
Προσθέτετε την πιπεριά σε φέτες κι αυτή, το κάρυ και τα μανιτάρια.
Σβήνω με άσπρο κρασί.
Οταν πιεί το κρασί ρίχνω κρέμα γάλακτος μέχρι την μέση του τηγανιού και αλατοπιπερώνω.
Αφήνω να βράσει μέχρι να φουσκώσει και μόλις κάτσει η κρέμα γάλακτος κατεβάζω από την φωτιά για να μην “κόψει”.
Σερβίρετε βάζοντας την σάλτσα πάνω στα βρασμένα ζυμαρικά.