fbpx
Γενική

Ομιλία του Δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη στο Δροσερό και την Ρέμβη

Αναφέρθηκε στα προβλήματα και την επίλυση αυτών αναλυτικά

Απευθυνόμενος στους Δημότες ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης κ Στυλιανίδης ευχαρίστησε τους Δημότες που παραβρέθηκαν στις ομιλίες του και αναφέρθηκε διεξοδικά στα έργα και στα προβλήματα αυτών των περιοχών. Σίγουρος για την νίκη του είπε στους κατοίκους του Δροσερού :
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση.
Ήδη σήμερα το Δροσερό ψήφισε και από αυτόν εδώ τον χώρο, και όλοι εσείς αγαπητοί μου στέλνετε το μήνυμα της νίκης του συνδυασμού μας προς κάθε κατεύθυνση και μάλιστα με ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από κάθε άλλη φορά.
Ανέπτυξα την προηγούμενη εβδομάδα στην κεντρική πλατεία κατά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βασικό μας πρόγραμμα, καθώς και τα έργα που κάναμε την τρέχουσα δημοτική περίοδο.
ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΜΕ
Ειδικά επιδοτούμενα προγράμματα ανέργων. -Συγκρότημα φίλτρων για τη βελτίωση του πόσιμου νερού. -Δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης ακαθάρτων & όμβριων στην περιοχή αθιγγάνων. -Ανόρυξη δύο αρδευτικών γεωτρήσεων στην περιοχή αεροδρομίου. -Κατασκευή δικτύου για σύνδεση γεωτρήσεων με δεξαμενή Αεροδρομίου. -Μετακίνηση δικτύου ύδρευσης χειμάρρου περιοχής Δροσερού
Διαμόρφωση οδού Ε. Λάμπρου. -Διαμόρφωση Κ.Χ. δυτικά του ιατροκοινωνικού κέντρου. -Ανάπλαση πλατείας Δροσερού. –Ασφαλτοστρώσεις. -Κατασκευή παιδικής χαράς. -Συντήρηση 15ου Νηπιαγωγείου. -Συνεχή παροχή υπηρεσιών του ιατροκοινωνικού κέντρου. -Επεκτάσεις δικτύων ηλεκτροφωτισμού
Εσείς είστε η δύναμή μας, εσείς μας οδηγείτε, και εμείς υποσχόμεθα πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το Δροσερό, και ν’ ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Να δώσετε πρώτα από όλα την ψήφο σας στους δικούς σας ανθρώπους, στους Δροσερίτες που συμμετέχουν και κοσμούν το ψηφοδέλτιό μας.
Στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, του Δροσερού, τον Κιαζήμογλου Κανσίζ και στον Χασάν Ογλού Ορχάν. Είναι και οι δύο οι δικοί σας άνθρωποι, οι δικοί σας εκπρόσωποι στο Δημοτικό Συμβούλιο, ικανότατοι και το ενδιαφέρον τους για σας είναι πολύ μεγάλο.
Ψηφίστε ακόμη για το Τοπικό Συμβούλιο της Ξάνθης τους επίσης δικούς σας ανθρώπους, τον Γιασάρ Ογλού Ταϊφούρ και τον Δουρμούς Ογλού Τζεμαλή που είμαι βέβαιος πως θα σας εκπροσωπήσουν επάξια.

Στην ομιλία του στην περιοχή Ρέμβη ο νυν Δήμαρχος Λάκης Στυλιανίδης απευθυνόμενος στους Δημότες ανέφερε :
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εξαιρετική αυτή συγκέντρωση.
Ήδη σήμερα η Ρέμβη ψήφισε και από αυτόν εδώ τον χώρο, όλοι εσείς αγαπητοί μου στέλνετε το μήνυμα της νίκης του συνδυασμού μας «Ξάνθη – Σταυρούπολη Πρότυπο Δημιουργίας» προς κάθε κατεύθυνση και μάλιστα με ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από κάθε άλλη φορά. Σήμερα από αυτή εδώ την θέση, θέλω να αναφερθώ μόνο για την περιοχή σας, τα έργα και τις δράσεις που υλοποιούμε γι’ αυτήν, αλλά και τι σχεδιάζουμε για την περιοχή αυτή.
ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΜΕ
1- Εγκαταστήσαμε συγκρότημα φίλτρων για τη βελτίωση του πόσιμου νερού εξασφαλίζοντας επάρκεια και ποιότητα νερού. 2- Κάναμε δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης ακαθάρτων & όμβριων στην περιοχή για την προστασία της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος.3- Κατασκευή δικτύων ύδρευσης & αποχέτευσης στις οδούς Δράμας & Τζαβέλα. 4- Κατασκευή αγωγού όμβριων στην πάροδο Γ. Κονδύλη – Καλευρά. 5- Ανάπλαση κόμβου Θ. Δούκα – Δράμας – Κονδύλη – Π. Κυρίλλου.6- Κατασκευή κόμβου στη συμβολή των οδών Τζαβέλα – Πιαλόγλου – Τυρολόης – Καλευρά – Αρρανού. 7- Ασφαλτοστρώσεις δρόμων. 8 – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 9- Συντήρηση Σχολείων περιοχής. 10- Ηλεκτροφωτισμός οδών της περιοχής. 11- Κυρίως ανάπλαση & διαμόρφωση οδών συνοικισμού Ρέμβης (οδού Δράμας κλπ.)
Να δώσετε πρώτα από όλα την ψήφο σας στους κατοίκους της Ρέμβης που συμμετέχουν και κοσμούν, πρέπει να τονίσω το ψηφοδέλτιό μας. Στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, της Ρέμβης, στον Αλή Ογλού Εϊγήτ και στον Χασάν Ογλού Οχτάι. Είναι και οι δύο οι δικοί σας άνθρωποι, οι δικοί σας εκπρόσωποι στο Δημοτικό Συμβούλιο, ικανότατοι και το ενδιαφέρον τους για σας και την περιοχή είναι πολύ μεγάλο. Ψηφίστε ακόμη για το Τοπικό Συμβούλιο της Ξάνθης τον επίσης δικός σας άνθρωπο, τον Σεϊτ Ογλού Οκτάϊ και είμαι βέβαιος πως θα σας εκπροσωπήσουν επάξια όλοι τους ανεξαιρέτως. Εγώ υπόσχομαι, ότι θα τους αξιοποιήσω, θα τους έχω στενούς μου συνεργάτες και η Ρέμβη για πρώτη φορά θα έχει τον δικό του Αντιδήμαρχο, στον Δήμο της Ξάνθης, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να λύνει τα προβλήματα του οικισμού σας.
Για μας δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές και δεν ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους, με το κόμμα, χρώμα, θρησκεία, καταγωγή και κουλτούρα. Για μας είναι όλοι ίδιοι, και η μέχρι σήμερα συμπεριφορά μας νομίζω πως το αποδεικνύει.

Σχετικά Άρθρα