fbpx
sliderΕκδηλώσειςΤελευταία Νέα

Γκουρμέ βραδιά με τοπικά προϊόντα στα πλαίσια του συνεδρίου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στην Ξάνθη

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Χορηγός Επικοινωνίας xanthinews.gr

Μετά το τέλος την 1 ης μέρας του  διεθνούς επαγγελματικού συνεδρίου «Ξάνθη- Εναλλακτικές Προοπτικές: από τις γαστρονομικές αναζητήσεις στη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη», χτες Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 που διοργανώθηκε από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο ξενοδοχείο Elisso της Ξάνθης, οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι ταξίδεψαν σε ένα πρωτότυπο γαστρονομικό ταξίδι με κύριο συστατικό το ιδιαίτερο κρέας της βραχυκερατικής φυλής ,στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της πόλης, τους νέους τρόπους παρασκευής και τις συνταγές που  που πρότεινε ο διακεκριμένος executive  sef Νίκος Φωτιάδης.  Παράλληλα με την δράση αυτή αρκετά εστιατόρια της Ξάνθης διέθεταν το ίδιο μενού για την προβολή και δοκιμή των προϊόντων.

Πρώτο πιάτο της βραδιάς πλούσια ποικιλία από ψημένα κρεατικά και υπέροχες φρέσκες υγιεινές σαλάτες.

Δεύτερο πιάτο υπέροχο μαγειρεμένο κρέας με κρεμμύδι και μανιτάρια

γλυκό σαραγλί με παγωτό

Και ποικιλία κρασιών

 

https://xanthinews.gr/%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9/

 

Σχετικά Άρθρα