slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

6 τρόποι για να περάσεις μία υπέροχη Πρωτομαγιά 2019… και στην Ξάνθη!

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για την Πρωτομαγιά 2019 και στην Ξάνθη!

Η Πρωτομαγιά 2019είναι γεγονός εσύ πρέπει να βρεις κάτι να κάνεις. Εντάξει, σίγουρα έχεις κάνει διάφορα και λόγω Πάσχα, αλλά είναι μία τελευταία ευκαιρία για να ξεφύγεις από την πόλη πριν γυρίσεις και πάλι στους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Οπότε, πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία και να κάνεις κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο!

  1. Πήγαινε για πικ νικ

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος είναι μία πολύ καλή λύση για να περάσεις τη μέρα αυτή. Πάρε μαζί σου ένα καλάθι με φαγητά και πήγαινε να «πιάσεις» τον Μάη! Θα μαζέψεις και λουλούδια για να φτιάξεις ένα υπέροχο στεφάνι και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου.

  1. Μάζεψε φίλους στο σπίτι

Σίγουρα, από το Πάσχα θα σου έχουν περισσέψει αρκετά φαγητά. Οπότε κάλεσε τους φίλους σου σπίτι, πες τους να φέρουν και αυτοί τα δικά τους και κάντε ένα τραπέζι ρεφενέ! Θα διασκεδάσετε και θα αδειάσετε και το ψυγείο σας.

  1. Πήγαινε βόλτα

Πήγαινε μία βόλτα στη φύση. Αλλά, όχι στο πάρκο της γειτονιάς σου! Πήγαινε στην παραλία ή σε ένα πιο μακρινό βουνό για να «πιάσεις» τον Μάη και να περάσεις μία όμορφη Πρωτομαγιά 2019!

  1. Φτιάξε ένα στεφάνι

Είναι κάτι κλασσικό, αλλά οι περισσότεροι δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Πήγαινε μάζεψε λουλούδια και γύρισε στο σπίτι σου να φτιάξεις ένα μοναδικό και ξεχωριστό για σένα στεφάνι! Μπορείς να το κρεμάσεις και στην πόρτα σου.

  1. Πήγαινε για μία βουτιά

Αν έχει καλό καιρό, η Πρωτομαγιά 2019 είναι ότι πρέπει για να πας στην παραλία και να ρίξεις την πρώτη σου βουτιά. Έτσι κι αλλιώς, θα πας κάπου έξω να φας, άρα γιατί να μην πάρεις μαζί και το μαγιό σου;

  1. Πήγαινε μία μονοήμερη

Επισκέψου το εξοχικό σου ή κάποιο φιλικό σπίτι. Μπορείς να συνδυάσεις πολλά πράγματα με τη μονοήμερα όπως, μπάνιο, φαγητό, φίλους κλπ. Αλλά είναι μία κλασσική και υπέροχη λύση για να περάσεις μοναδικά και να φορτίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου!

 

Σχετικά Άρθρα