Οικολογία Τελευταία Νέα

50 % κάτω οι τιμές στο κάμπικ Σαμοθράκης

 kampigk samothrakhs

Με απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Σαμοθράκης προχώρησε σε μείωση των τιμών στους κατασκηνωτικούς του χώρους για την φετινή περίοδο κατά 50%!!! Ο Δήμος Σαμοθράκης στην περίοδο της οικονομικής κρίσης προχωρά με μια σημαντική μείωση παρέχοντας την δυνατότητα φθηνών διακοπών ενώ συγχρόνως δίνει ένα σημαντικότατο κίνητρο προκειμένου να περιορίσει την ελεύθερη κατασκήνωση.

Η ελεύθερη κατασκήνωση λόγω της ορεινής και πυκνόφυτης φύσης του νησιού ενέχει πολλαπλούς κινδύνους τόσο για τους κατασκηνωτές όσο και για τους μόνιμους κατοίκους ενώ δημιουργεί εστίες ρύπανσης ιδιαίτερα σε δύσβατα σημεία και στα ρέματα. Ο Δήμος Σαμοθράκης ανταποκρινόμενος στο καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας θεωρεί υποχρέωση του να υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο το νησί, τους κατοίκους αλλά και τους ίδιους τους κατασκηνωτές.

Ζητάμε από τους φίλους επισκέπτες να σεβαστούν και να βοηθήσουν την τοπική κοινωνία στην προσπάθεια της να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών αλλά και στην προστασία του νησιού.

Σχετικά Άρθρα