Ατζέντα Τελευταία Νέα

5 η Ευρωπαϊκή Γιορτή Της Μουσικής Στη Ξάνθη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Βάτραχοι», μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2015, όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις σε 17 σημεία της πόλης, με 38 μουσικά σχήματα, σε 6 σκηνές ταυτόχρονα, όλα με την βοήθεια 50 εθελοντών, προχωράει για πέμπτη χρονιά για την διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής και στην πόλη της Ξάνθης και για το 2016 σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης.

Βασικός σκοπός η προβολή της πόλης μας αλλά και η διάδοση της ιδέας της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής : να βγούνε «όλοι οι μουσικοί στους δρόμους».

Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν σε κεντρικούς δημόσιους χώρους, πλατείες, δρόμους, πάρκα, αίθουσες κ.ά., στις 21-22-23 Ιουνίου 2016 από τις 18.00 έως τις 24.00. Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για όλους τους συμπολίτες μας.

Οι φετινές εκδηλώσεις αποτυπώνουν ένα ουσιαστικό μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και συνεργασίας σε μια περίοδο εξαιρετικών δυσκολιών για την χώρα μας. Δεκάδες σχήματα, μουσικά σύνολα, μουσικοί και εθελοντές ενώθηκαν αφιλοκερδώς, για να αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Λίγο πριν ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων , παρουσιάζουμε το εικαστικό της Ευρωπαικής Γιορτής της Μουσικής για το 2016 , το οποίο θα πλαισιώνει τις φετινές εκδηλώσεις.

Πολιτιστικός σύλλογος Ξάνθης «ΒΑΤΡΑΧΟΙ»

Πινδάρου 1, Παλιά Ξάνθη

Τηλ. 6938 111 951

Σχετικά Άρθρα