slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

5 θέματα στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής το μεσημέρι της Δευτέρας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ: Τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Σας καλούμε να προσέλθετε στις 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις:

  1. Έκφραση γνώμης σχετικά για «Δημιουργία μιας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Ικονίου 22» (εισηγητής Πρόεδρος Κ.Ξ. Γεώργιος Τσέπελης).
  2. Έκφραση γνώμης σχετικά για «Συμπλήρωση της με αριθμό 477/2008 απόφασης δημ. συμβουλίου με τον κανονισμό λειτουργίας της οδού Ν. Ματσούκα (εισηγητής Πρόεδρος Κ.Ξ. Γεώργιος Τσέπελης).
  3. Λήψη απόφασης Κοπή επικίνδυνων δέντρων σε κοινόχρηστο χώρο στο πάρκο Κυψέλης και πλατεία παλιάς Χρύσας του Δήμου Ξάνθης θέμα εξ ΄αναβολής (εισηγητής Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μπαντάκ Σιαμπάν)
  4. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης σχετικά με την έγκριση παράτασης για το χρονικό διάστημα κατάθεσης των αιτήσεων για χρήση κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2020 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Ιωάννης Ζερενίδης)
  5. Λήψη απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για α) έγκριση στην πλατεία Δημοκρατίας παραχώρησης τμήματος της πλατείας τοποθέτησης και λειτουργίας προσωρινών κατασκευών τριών εξεδρών και ενός οικίσκου β)παροχή ηλεκτρικού ρεύματος(εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Ιωάννης Ζερενίδης)

Ο ΠρόεδροςΙωάννης Ζερενίδης(Αντιδήμαρχος Ξάνθης)

Σχετικά Άρθρα