Ροδόπη Τελευταία Νέα

37χρονη θέλησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές Κομοτηνής

Συνελήφθη, στις 19-10-2015 το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 37χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Αναλυτικότερα, η 37χρονη, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής, επιχείρησε να προμηθεύσει 43χρονο κρατούμενο, με μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους 7 γραμμαρίων, την οποία είχε επιμελώς κρυμμένη στα ρούχα του ανήλικου παιδιού τους. Η πράξη της όμως έγινε αντιληπτή από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

Σε έρευνα που ακολούθησε από αστυνομικούς των Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών των Τμημάτων Ασφαλείας Κομοτηνής και Καβάλας, στην οικία της 37χρονης στην Καβάλα και στο όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν μεταξύ άλλων:

1 συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 3 γραμμαρίων

34 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων LEXOTANIL και VULBEGAL

1 συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Σημειώνεται ότι ο 43χρονος είναι έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Η συλληφθείσα και ο 43χρονος κρατούμενος θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα