slider Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

3+1 επαγγελματικές τσάντες που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας

Οι ανδρικές τσάντες στις μέρες μας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για έναν επαγγελματία, για έναν μαθητή, για έναν φοιτητή ή για έναν εκδρομέα. Αν λοιπόν δεν θέλετε να κουβαλάτε στις τσέπες σας κινητό, κλειδιά, πορτοφόλι, επιλέξτε μία από τις παρακάτω προτάσεις. Όπως χαρτοφύλακες κατάλληλους για δικηγόρους, ιατρούς, υπάλληλους ιατρείου, για φοιτητές αλλά και για συχνούς ταξιδιώτες λόγω επαγγέλματος.

Απλές επιλογές για κάθε τύπο και στυλ άνδρα:

Τσάντα ώμου

 

Διακριτική και κομψή τσάντα από την RCM με πολλές θήκες και ιδανική για κάθε μέρα. Είτε είστε ένας casual επαγγελματίας, είτε ένας φοιτητής μπορείτε να την κρατήσετε και να βάλετε μέσα όλα τα A4 έγγραφα.

Επαγγελματικός χαρτοφύλακας

 

Όσοι μένετε πιστοί στο κοστούμι και στο dresscode ή αναγκαστικά αν το απαιτεί η εργασία σας, ο δερμάτινος χαρτοφύλακας Bartuggi είναι ότι πρέπει για εσάς. Μπορεί να χωρέσει μεγάλες ποσότητες από έγγραφα και είναι εξαιρετικά κομψός και πρακτικός.

Δερμάτινο backpack

Καφέ δερμάτινη ανδρική τσάντα πλάτης που ταιριάζει τόσο με ένα casual outfit όσο και με ένα κοστούμι. Μπορείτε να την παίρνετε κάθε μέρα αλλά και σε μία εκδρομή του σαββατοκύριακου. Την επιλέγουν όσοι θέλουν extraάνεση και θέλουν να προστατέψουν παράλληλα τον ώμο και την μέση τους από την καταπόνηση μις βαριάς τσάντας άλλου τύπου.

Χειραποσκευή αεροσκάφους

Για εσάς που η δουλειά σας σχετίζεται με αεροπορικά ταξίδια, οι βαλίτσες καμπίνας αεροπλάνου της American Tourister, όπως αυτή η μαλακή μαύρη χειραποσκευή αεροσκάφους είναι η καλύτερη επιλογή. Μεγάλη χωρητικότητα, ροδάκια, πτυσσόμενη χειρολαβή, TSA κλειδαριά.

Βρείτε τις ιδανικές ανδρικές τσάντες και βαλίτσες για εσάς που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια από το ηλεκτρονικό κατάστημα BagsCorner.

  • Άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 90€
  • Δεκτές οι τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Δωρεάν αποστολές εντός Ελλάδας

Σχετικά Άρθρα