slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

27 Ιουλίου: WAVE running & έκθεση τοπικών προϊόντων 2019| Χορηγός επικοινωνίας Xanthinews.gr

Το WAVE running διοργανώνει έκθεση τοπικών προϊόντων και άλλες παράλληλες δράσεις

Το Σάββατο 27 Ιουλίου διοργανώνεται για 6η χρονιά ο παραθαλάσσιος αγώνας δρόμου WAVE running, ο οποίος περιλαμβάνει τρεις διαδρομές πλάι στο κύμα, στην παραλία Κεραμωτής – Αβδήρων.

 

Αποτελεί μια ευκαιρία για να προβληθεί η φύση και ο πολιτισμός του τόπου μας, καθώς θα παρευρεθούν άνθρωποι από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, ανάμεσά τους και δημοσιογράφοι για να βιώσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία από κοντά.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ 

Τμήμα του πολιτισμού κάθε τόπου και δυνατό στοιχείο του τουριστικού προϊόντος της χώρας είναι η ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα που παράγει. Για τον λόγο αυτό, στον χώρο του τερματισμού φιλοξενείται για πρώτη χρονιά έκθεση τοπικών προϊόντων. Επισκέπτες, συμμετέχοντες και εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν θρακιώτικα εδέσματα και άλλα ποιοτικά προϊόντα. Η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 18.00 – 23.00, στον χώρο τερματισμού των αγώνων (παραλία Μυρωδάτου).

Στην έκθεση θα βρείτε κρασιά βιολογικής καλλιέργειεας από τα οινοποιεία Βουρβουκέλη και Καρακώστα, μπύρες από το Hλιακό Mικροζυθοποείο Ξάνθης,  φυσικά καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο από την εταιρία“Thraco”, παραδοσιακά ζυμαρικά “Σοφίας Γεύσεις”, σκευάσματα λεβάντας από την επιχείρηση “Levanda’s Home”, μαρμελάδες και σάλτσες “Ροδόπης Γέννημα”, ταχίνι και φυστικοβούτυρο από την ΚΟΙΝΣΕΠ Μυρωδάτο, πετιμέζι και χυμό ζαχαροκάλαμου από την ΚΟΙΝΣΕΠ Γενισέα. 

Χορηγός επικοινωνίας Xanthinews.gr

 

Σχετικά Άρθρα