Αστυνομικά Τελευταία Νέα

27χρονος προσπάθησε να αρπάξει τις εισπράξεις από περιπτερού

PERIPTERO KLOPI astynomia

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, απόπειρα ληστείας σε βάρος ιδιοκτήτριας περιπτέρου, που διαπράχθηκε, στις 6-9-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην πόλη της Κομοτηνής. Συνελήφθη στις 6-9-2014 το πρωί, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, ο 27χρονος, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, εισήλθε εντός του περιπτέρου στο οποίο βρισκόταν η 42χρονη ιδιοκτήτριά του, όπου την ακινητοποίησε με την άσκηση σωματικής βίας και με απειλές, ζήτησε από αυτήν να του παραδώσει τις εισπράξεις. Ακολούθως, εμφανίστηκε πελάτης στο περίπτερο και ο δράστης, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής εξέδωσαν άμεσα αναζητήσεις, πραγματοποιώντας ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία και κλοπές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα