ΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΤελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Το Ίδρυμα Δημητράκη στην παλιά πόλη της Ξάνθης φιλοξενεί την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ό,τι δεν είπα…»

Το Ίδρυμα Δημητράκη και οι Εκδόσεις Σπανίδη προσκαλούν το κοινό στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ό,τι δεν είπα…», της πρωτοεμφανιζόμενης ποιήτριας Παρασκευής, την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026, στις 20:30, στον αύλειο χώρο του Ιδρύματος Δημητράκη, στην Πλατεία Μητροπόλεως, στην Παλιά Ξάνθη.

Η ποιητική συλλογή κινείται σε βαθιά εξομολογητικούς τόνους, εξερευνώντας όσα μένουν ανείπωτα, με λιτό αλλά ουσιαστικό λόγο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο κάλεσμα της εκδήλωσης:

«Δεν είναι αυτά που χάσαμε που πονάνε πιο πολύ, αλλά αυτά που δεν είπαμε ποτέ».

Για το βιβλίο και τη δημιουργό θα μιλήσουν ο ιστορικός τέχνης Βασίλης Μακέδος και ο εκδότης Μιχάλης Σπανίδης.

Η εκδήλωση αποτελεί μια ξεχωριστή πολιτιστική πρόταση για τους φίλους της ποίησης και του βιβλίου, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά μια νέα ποιητική φωνή της Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα