Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026 στις 11 η ώρα το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων, παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.
Η επίσκεψη του Υπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης και αναβάθμισης των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με τα νέα ΤΕΠ να αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών της ευρύτερης περιοχής των Αβδήρων και της Ξάνθης.
Η λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, καθώς θα προσφέρει καλύτερες συνθήκες αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.
Στην τελετή των εγκαινίων αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, φορείς της περιοχής και στελέχη του υγειονομικού τομέα.





