Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Σάββα Γατούλα, παλαιό συνεργάτη και ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Διομήδειας, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών.
Ο Σάββας Γατούλας υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον Σύλλογο με ανιδιοτέλεια, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, προσφέροντας πολύτιμο έργο προς όφελος των παιδιών και του σχολείου. Το ήθος, ο χαρακτήρας και η σταθερή του παρουσία άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στην εκπαιδευτική κοινότητα της Διομήδειας.
Πάνω απ’ όλα, θα μείνει στη μνήμη όλων ως ένας καλοσυνάτος και ευγενικός άνθρωπος, πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει. Η απουσία του δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στις καρδιές όσων τον γνώρισαν.
Το τελευταίο αντίο στον Σάββα Γατούλα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Φελώνης.






