Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με το νέο ΔΣ του Συλλόγου Μηχανικών Τ.Ε. Δημοσίων Υπαλλήλων

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο, κ. Πασχάλη Λύρατζη, και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μηχανικών Τ.Ε. Δημοσίων Υπαλλήλων Καβάλας – Ξάνθης – Δράμας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που αφορούν την εσωτερική λειτουργία της Περιφέρειας και την υποστήριξη του έργου των υπηρεσιών της. Κοινός στόχος και των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της διοίκησης και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο κ. Τοψίδης ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή δύναμη και δημιουργική θητεία, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ανοιχτό διάλογο και συνεργασία με τους εργαζομένους της δημόσιας διοίκησης.

Σχετικά Άρθρα