fbpx
Face to FaceΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Χαχαχχχα… Ελλάδα -Τέμπη: Λακαφώσης, Κοκοτσάκης δεν κατέθεσαν πτυχίο στον ανακριτή, ενώ ο άλλος της ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΗΣ κατέθεσε βεβαίωση σεμιναρίου από ΚΕΚ!!!

Βεβαίωση του πρωτοδικείου Ηρακλείου ότι είναι πραγματογνώμονας σε θέματα πυρκαγιών κατέθεσε ο Βασίλης Κοκοτσάκης, αφού δεν έχει πτυχίο καθώς είναι απόφοιτος Γυμνασίου. Είναι ο “πραγματογνώμονας” ο οποίος έχει καταλήξει στο συμπερασμα ότι 27 επιβάτες επέζησαν από τη σύγκρουση αλλά πέθαναν από τη φωτιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

– Ο Λακαφώσης δεν έχει καταθέσει πτυχίο αφού προφανώς δεν έχει. Γιατί αν είχε θα το είχε καταθέσει μετά την παραδοχή του ότι δεν είναι μέλος του ΤΕΕ που έθεσε υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα της συνεισφοράς του στην τεχνική ανάλυση του δυστυχήματος.

– Ο Νικόλαος Καρναβός που είχε δίπλα της σε συνέντευξη τύπου η Καρυστιανού και αυτοσυστηνοταν σαν χημικός μηχανικός έχει καταθέσει μια βεβαίωση παρακολούθησης επιδοτούμενου προγραμματις, με τίτλο “Εκπαιδευση εκπαιδευτών” σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Η βεβαίωση που φυσικά και δεν είναι πτυχίο όπως λέει η δημοσιοκαφρος αναγράφει ότι πρόκειται για πρόγραμμα 300 ωρών εκ των οποίων οι 230 είναι “ιδιωτικής μελέτης” δηλ. εξ αποστάσεως στο σπίτι σου και ούτε καν όπως σήμερα μαθήματα με κάνα zoom αφού το 2006 δεν υπήρχε zoom.

Ο μόνος απ’ όσους διασπείρουν βλακείες για υδρογονάνθρακες, που έχει καταθέσει πτυχίο, ο χημικός μηχανικός Αχιλλέας Μιχόπουλος, ο οποίος το έχει τερματίσει και κάνει λόγο για εύφλεκτη ουσία από 13 έως 19 τόνους στην εμπορική αμαξοστοιχία.

Τα πτυχία του πραγματογνώμονα Αναστασίου Δέδε, του Γιώργου Περιβολιώτη,του Πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, ακόμα και του Φεντερίκο Καράσκο είναι κανονικά πτυχία.

Η κατάθεση των τίτλων σπουδών των πραγματογνομώνων ζητήθηκε από τον Ανακριτή, αρχές Απριλίου, ύστερα από αίτημα των συγγενών θυμάτων,μετά το σοβαρό αλαλούμ που δημιουργήθηκε με το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, εγείροντας αμφιβολίες για την επιστημονική επάρκεια ορισμένων εμπειρογνωμόνων που ενεπλάκησαν στην υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα