fbpx
Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Δωρεά 6 παιδικών κρεβατιών στο νοσοκομείο Ξάνθης από την ένωση «Μαζί για το Παιδί» και την PRODEA

Δωρεά 6 παιδικών κρεβατιών στο νοσοκομείο Ξάνθης από την ένωση «Μαζί για το Παιδί» και την PRODEA

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με την πολύτιμη υποστήριξη της PRODEA Investments, δωρήσαμε 6 κρεβάτια για τις ανάγκες νεογνών, βρεφών και παιδιών στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί στις Ακριτικές». 
Τα νέα κρεβάτια είναι τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτουν υψηλά πρότυπα ασφάλειας, εργονομία και χαρούμενο σχεδιασμό, με στόχο να προσφέρουν πιο ευχάριστες και ασφαλείς συνθήκες νοσηλείας στους μικρούς ασθενείς, ενώ παράλληλα διευκολύνουν και το έργο του νοσηλευτικού προσωπικού. Η προσφορά αυτή, συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, η οποία εξυπηρετεί περισσότερα από 1.000 παιδιά ετησίως. 
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρύτερο έργο του Μαζί για το Παιδί στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, που έχει ήδη ενισχύσει με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και τα παιδιατρικά τμήματα Κέντρων Υγείας, όπως του Εχίνου, των Αβδήρων και της Σταυρούπολης

Σχετικά Άρθρα