fbpx
Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Παιδιατρικές και οφθαλμολογικές εξετάσεις στο Παράρτημα Ρομά του Δροσερού

Δράσεις προαγωγής υγείας για παιδιά και κατοίκους στο Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Ξάνθης

Στο πλαίσιο δράσεων δικτύωσης του Κέντρου Κοινότητας Ξάνθης & προαγωγής υγείας των κατοίκων, θα διενεργηθούν παιδιατρικές και οφθαλμολογικές εξετάσεις στο Παράρτημα Ρομά του Δροσερού, την Παρασκευή και το Σάββατο 18 &19 Οκτωβρίου 2024, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου : 10.30 – 13.30 & 17.30-20.00 Παιδιατρικές και οφθαλμολογικές εξετάσεις. Πιθανοί εμβολιασμοί & οδοντιατρική εκτίμηση.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου: 10.00 – 14.00 & 16.30-18.00 Παιδιατρικές και οφθαλμολογικές εξετάσεις καθώς και προσφορά γυαλιών οράσεως όπου απαιτείται. Οδοντιατρική εκτίμηση.

Η δράση υλοποιείται από την Π.Ε. Ξάνθης σε συνεργασία με την Πανελλήνια ένωση Οπτικών Οπτομετρών, την ‘Ενωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής, την Επιστημονική Ιατρική Εταιρεία Ε.Υ.ΘΥ.ΝΗ και το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Ξάνθης.

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Δροσερού προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) καθώς & των ανήλικων τέκνων τους και έχοντας μαζί τους, απαραίτητα, την αστυνομική τους ταυτότητα. Προϋποθέσεις για τον έλεγχο ανηλίκων είναι η παρουσία ενός από τους γονείς/κηδεμόνες.

Σχετικά Άρθρα