fbpx
ΡοδόπηΤελευταία Νέα

Ξανθιώτικη Επιχείρηση Αισθητικής κατέκτησε την 1η θέση στο Worlds Microblading -Δηλώσεις της ιδιοκτήτριας Τουμπά Μεχμέτ

Την 1η θέση στον διαγωνισμό Worlds Microblading 2024 που διεξήχθη στην Αθήνα κατέκτησε η Ιασμιώτισσα Τουμπά Μεχμέτ, της οποίας η επιχείρηση εδρεύει στην Ξάνθη στην οδό 12 Αποστόλων, κερδίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο το «εισιτήριο» να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό του διαγωνισμού που θα γίνει στην Κύπρο. Η διαγωνιστική σκηνή φιλοξένησε μερικούς από τους κορυφαίους καλλιτέχνες μικροχρωμάτωσης και αισθητικής από όλο τον κόσμο, με την Τουμπά να ξεχωρίζει χάρη στην απαράμιλλη τεχνική της και την εξαιρετική ακρίβεια στην εφαρμογή της τέχνης του microblading.

Η Ιασμιώτισσα λειτουργεί το δικό της κέντρο αισθητικής στην Ξάνθη (Αποστόλων 12), ενώ προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε γυναίκες που βγήκαν νικήτριες στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο μαστού.

Η Τουμπά Μεχμέτ δήλωσε για την βράβευσή της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης: 1η θέση 🥇 στο Worlds Microblading 2024! Είμαι ενθουσιασμένη και γεμάτη συγκίνηση που κατέκτησα την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Microblading σήμερα. Δεν ξέρω πραγματικά τι να γράψω, καθώς αυτή τη στιγμή τα χέρια μου τρέμουν από τη χαρά 🫣. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη δασκάλα μου, @iossipoukonstantina_phiacademy που μου έμαθε τα πάντα και στάθηκε πάντα δίπλα μου, καθώς και σε όλους τους κριτές για την αναγνώριση της δουλειάς μου.

Δείτε περισσότερα εδώ

Σχετικά Άρθρα