fbpx
Κύριο ΘέμαΜειονότηταΤελευταία Νέα

Μισογκρεμισμένο σπίτι στον Εχίνο αποτελεί απειλή για τη δημόσια ασφάλεια. Κάτοικοι ζητούν την παρέμβαση του Δήμου

Κάτοικοι του Εχίνου, στην περιοχή του Δήμου Μύκης, έχουν εκφράσει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την επικινδυνότητα ενός μισογκρεμισμένου σπιτιού που αποτελεί πιθανή απειλή για τη δημόσια ασφάλεια. Το εν λόγω εγκαταλειμμένο κτίριο υπέστη σημαντικές ζημιές και εν μέρει κατέρρευσε μετά τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις.

Η κατάσταση του κτιρίου προκαλεί έντονη ανησυχία στους κατοίκους, οι οποίοι φοβούνται ότι οι περαστικοί μπορεί να διατρέχουν κίνδυνο από ενδεχόμενη ολική κατάρρευση. Οι κάτοικοι προέβησαν σε κινητοποιήσεις, ζητώντας την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών του Δήμου Μύκης για να αρθεί η επικινδυνότητα που εγκυμονεί το μισογκρεμισμένο οικοδόμημα.

Η κατάσταση αυτή αναδεικνύει την ανάγκη για έγκαιρη αστική παρέμβαση και προληπτικά μέτρα που θα αποτρέψουν τέτοιου είδους περιστατικά στο μέλλον, γεγονός που θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία. Οι κάτοικοι περιμένουν τώρα την απάντηση και τις ενέργειες του Δήμου προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η επικίνδυνη κατάσταση θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Σχετικά Άρθρα