fbpx
ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

30 χρόνια στα θρανία με την ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ!

Από το 1994, όταν τα πρώτα προϊόντα της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ εμφανίστηκαν στο ράφι, μέχρι σήμερα έχουν περάσει 30 χρόνια. Σαν να λέμε …μια ολόκληρη γενιά!

Μια γενιά που “παρηγορήθηκε” στην πρώτη Δημοτικού με το σοκολατούχο γάλα της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο με μια φέτα ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμί. Αγόρια και κορίτσια που έπειτα έκαναν οικογένεια και σήμερα φροντίζουν να μη λείψει το παραμικρό από το Κυριακάτικο τραπέζι. 

Μια γενιά που – εδώ και τρεις δεκαετίες – έμαθε να εμπιστεύεται τη διατροφή της στην ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ και να συμπορεύεται στις αξίες της: την αγάπη για τον Άνθρωπο, το Περιβάλλον και την τοπική κοινωνία. 

Όμως, αυτά τα 30 χρόνια ήταν και για εμάς ένα μεγάλο σχολείο: μάθαμε να σεβόμαστε τις ανάγκες του καταναλωτή, επενδύσαμε στην ποιότητα και την υγιεινή διατροφή, αντιληφθήκαμε πρώτοι τι σημαίνει η ευζωία για το κοπάδι των αγελάδων μας, αναπτυχθήκαμε και μεγαλώσαμε. 

Φυσικά, το δικό μας “σχολείο” δεν σταματά εδώ, καθώς κάθε μέρα που περνά κάνει την ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ακόμη καλύτερη!

Στο ξεκίνημα αυτής της σχολικής χρονιάς, υποδεχόμαστε στο θρανίο – δίπλα μας – την επόμενη γενιά και ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, κάθε ηλικίας, το πείσμα και η υπομονή τους να πιάσει τόπο και να κατακτήσουν τους στόχους τους. 

Σχετικά Άρθρα