fbpx
Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Ανακαινίστηκε ο ξενώνας του ΔΠΘ στην Εκτενεπόλ Ξάνθης

Για φιλοξενία υποψήφιων διδακτόρων και φοιτητών/τριών Erasmus+

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ανακοίνωσε ότι ένα σημαντικό έργο στέγασης ολοκληρώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, ανακαινίστηκε και ανακατασκευάστηκε ριζικά το ιδιόκτητο κτίριο της Εκτενεπόλ Ξάνθης, με συνολικό εμβαδόν περίπου 1.600 m2 (ισόγειο, δύο όροφοι και υπόγειο). Το έργο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας ενίσχυσης της έρευνας και της διεθνούς κινητικότητας και χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (πρώην ΠΔΕ).

Το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου, σε σύντομη τελετή με παρουσία του πρύτανη καθηγητή Φώτη Μάρη, του αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού & Ανάπτυξης καθηγητή Κωνσταντίνου Χαλιορή και των προέδρων των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής ολοκληρώθηκε η διαδικασία παράδοσης των ανακαινισμένων διαμερισμάτων (πλήρως εξοπλισμένων δωματίων, κουζινών, μπάνιων κ.λπ.).

«Το Πανεπιστήμιο ανταποκρινόμενο στην αποστολή του και στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες θα συνεχίσει να μεριμνά για την υποστήριξη των φοιτητών/φοιτητριών του και να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών φοίτησής τους», σημείωσε σε ανακοίνωσή του το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

ΔΠΘ: Ανακαινίστηκε ο ξενώνας Εκτενεπόλ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα