fbpx
ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για την τουριστική προβολή της ΠΕ Ξάνθης

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για την τουριστική προβολή και ανάδειξη των σημείων ενδιαφέροντος της ΠΕ Ξάνθης, από τη Δ/νση Ανάπτυξης και το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού.
Με το Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους αναδεικνύεται το παραλιακό μέτωπο της Ξάνθης με εκδηλώσεις για τους ντόπιους και τους επισκέπτες της περιοχής. Φέτος περιλάμβαναν τη συναυλία με τον Ορφέα Περίδη στο Πόρτο Λάγος, τη Λαϊκή Βραδιά με το σχήμα του Γ.Κουμουλίδη στα Άβδηρα και τις βόλτες με τις πιρόγες στα κανάλια της Βιστωνίδας.
Με τη δράση Νέστος, Ροδόπη Περιβάλλον και Πολιτισμός δίνεται έμφαση στην ορεινή περιοχή, την οροσειρά Ροδόπης και τον ποταμό Νέστο. Φέτος οι δράσεις περιλάμβαναν δύο πεζοπορικές διαδρομές για το ευρύ κοινό στον καταρράκτη του Λειβαδίτη και την κορυφή της Χαϊντούς, την κατάβαση του Νέστου με rafting και kayak, βράβευση παιδιών για τη συμμετοχή τους σε αγώνες ορεινού τρεξίματος και τη συναυλία με τους KOZA MOSTRA στη Σταυρούπολη.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ενεπλάκησαν στο σχεδιασμό και την πραγματοποίηση των παραπάνω δράσεων, τους αναδόχους για τη συνεργασία τους και την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου που τους είχε ανατεθεί και ιδιαίτερα τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Την ΟΔΙΑΚ Ξάνθης για την υγειονομική κάλυψη των εκδηλώσεων, τον ΕΟΣ Ξάνθης και την εταιρεία «Δράση και Ενέργεια Νέστος Ροδόπη Θράκη» για τη διάθεση οδηγών βουνού.

Η Αντιπεριφερειάρχης
Π.Ε. Ξάνθης

Πολυξένη Μπρίκα

Σχετικά Άρθρα