fbpx
Τελευταία ΝέαΤοπικά νέαΧρησιμές Πληροφορίες

Συμπληρωματικές Εγγραφές στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Ξάνθης

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΏΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΚΚΛ/ΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-25
Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες ότι:
1ον) Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Ξάνθης αναβαθμίστηκε επισήμως σε ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ με το ΦΕΚ _5128_30/07/2024.
2ον) Στις αρχές του Σεπτέμβρη (2, 3 και 4) θα είναι η περίοδος αιτήσεων συμπληρωματικών εγγραφών των μαθητών για τη νέα σχ. χρονιά 2024-25 για όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου.
Υπενθυμίζουμε ότι στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο λειτουργούν και οι δύο Βαθμίδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γυμνάσιο και Λύκειο. Λόγω της ύπαρξης κενών θέσεων, δίνεται η δυνατότητα εγγραφής κι’ άλλων μαθητών/τριών. Εάν κάποιοι γονείς δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν αίτηση τον Απρίλιο για τη
διαδικασία εισαγωγής με εξετάσεις, να προσέλθουν στο σχολείο για να υποβάλλουν εκπρόθεσμη αίτηση εγγραφής στις τάξεις Α΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου, ώστε να ζητηθεί από την Ειδική Επιτροπή η κατ’ εξαίρεση αποδοχή των αιτήσεων .
Στις υπόλοιπες τάξεις Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου καθώς και στη Β΄ Λυκείου, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για εγγραφή όποιοι επιθυμούν, το ίδιο διάστημα 2 έως 4 Σεπτεμβρίου, καθώς υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
Διευκρινίζεται ότι για τις Β΄ τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου και Γ΄ τάξη Γυμνασίου, εάν ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος των κενών θέσεων (πράγμα κατ΄εκτίμηση δύσκολο για φέτος), θα διεξαχθεί διαγωνισμός «test δεξιοτήτων» πριν την έναρξη των μαθημάτων (11 Σεπτέμβρη).
Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους γονείς και κηδεμόνες στο σχολείο με δύο τρόπους: είτε με φυσική παρουσία, είτε ηλεκτρονικά μέσω μέϊλ. Τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Πρότυπου Εκκλησιαστικού Σχολείου( mail@lyk-ekkl- xanth.xan.sch.gr ή [email protected] ) θα βρείτε εύκολα στην ιστοσελίδα του σχολείου.
Η ιστοσελίδα του πρότυπου εκκλησιαστικού σχολείου Ξάνθης βρίσκεται εύκολα εάν κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο και είναι: https://blogs.sch.gr/lykekklx/ Πληροφορίες: 2541029911 και 2541350547(νέο) την Πέμπτη 29-8-2024 και από τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου καθημερινά.
Από τη διεύθυνση του σχολείου
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ,

Μ τάξη ΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ
M.Sc. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Δ.Π.Θ.

Σχετικά Άρθρα