fbpx
Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Δήμος Ξάνθης: Περιοδικές διακοπές κυκλοφορίας για την τοποθέτηση οπτικών ινών σε οδούς της Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης επιθυμεί να ενημερώσει τους δημότες ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που παρασχέθηκε από τον ανάδοχο εργολάβο, ιδιώτης πάροχος θα προχωρήσει σήμερα, Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024, σε εργασίες τοποθέτησης οπτικής ίνας στις ακόλουθες οδούς: Μιχαήλ Καραολή, Μιχαήλ Βόγδου, Σκρα, Χαριλάου Τρικούπη και Σωκράτους.
Για αύριο, Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024, ο ίδιος εργολάβος έχει προγραμματίσει αντίστοιχες εργασίες στις εξής οδούς: Βελισσαρίου, Τσιμισκή, Παναγή Τσαλδάρη και Βασιλίσσης Σοφίας (μετά τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης). Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα υπάρξουν περιοδικές διακοπές και αποκαταστάσεις της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Διευκρινίζεται, ότι ο Δήμος Ξάνθης παρακολουθεί την εκτέλεση του έργου και προχωρά σε αυτή την ενημέρωση για την εξυπηρέτηση των δημοτών, βάσει της πληροφόρησης που παρέχεται από τον εργολάβο. Ο Δήμος θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις σχετικά με τις οδούς που θα επηρεάζονται από την εξέλιξη του έργου, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου: https://www.cityofxanthi.gr/enimerosi/nea/press.

Σχετικά Άρθρα