fbpx
Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Οι οργανικές θέσεις στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης

Με το παρόν γνωστοποιούμε ότι από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού συστάθηκαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Ξάνθης οι παρακάτω οργανικές θέσεις:

Δεκατέσσερις (14) οργανικές θέσεις μονίμων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στα έξι (6) Ειδικά σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης. (Ψυχολόγοι ΠΕ 23, Κοιν. Λειτουργοί ΠΕ 30, Εργοθεραπευτές ΠΕ 29, Βοηθητικό Προσωπικό ΔΕ 01)

Για πρώτη φορά συστήθηκε μία (1) οργανική θέση μόνιμου εκπαιδευτικού Πληροφορικής κλάδου ΠΕ 86 ΕΑΕ για την εκπαίδευση των μαθητών των ειδικών σχολείων.

Για πρώτη φορά συστάθηκαν επτά (7) οργανικές θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών Πληροφορικής κλάδου ΠΕ 86 στα μεγάλα σχολεία της Διεύθυνσής μας.

Κατά συνέπεια:

Διορίστηκαν άμεσα 11 μέλη ΕΕΠ & ΕΒΠ που επέλεξαν ως περιοχή διορισμού την  Ξάνθη και να υπηρετήσουν στα Ειδικά σχολεία.

Αναμένεται διορισμός εκπαιδευτικού Πληροφορικής Ειδικής Αγωγής ΠΕ 86 ΕΑΕ

Ήρθαν με μετάθεση επτά (7) μόνιμοι εκπαιδευτικοί στη Διεύθυνσή μας και επιτέλους μόνιμα στην κατοικία τους.

Από τα παραπάνω καταδεικνύεται το ενδιαφέρον της Πολιτείας και συγκεκριμένα του Υπουργείου Παιδείας τόσο για την Ειδική Αγωγή όσο και για την Γενική Αγωγή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, με μόνιμους εκπαιδευτικούς της ειδικότητας της Πληροφορικής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά ιδιαιτέρως τον Υ.ΠΑ.Θ.Α. κ. Πιερρακάκη, όπως την Υφυπουργό Παιδείας κ. Μακρή και τον Γ.Γ. κ. Κατσαρό για τις συντονισμένες και άοκνες προσπάθειες πολλών μηνών ώστε να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα τόσο για την εκπαίδευση των παιδιών μας όσο και για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών, συναδέλφων μας.

Σχετικά Άρθρα