fbpx
Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από Ξάνθη: Ανοίγει η Αστυνομική Σχολή με 150 Σπουδαστές

Μαίρη Δαληκριάδου

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πόλη της Ξάνθης αφού επίσημη είναι πλέον η επαναλειτουργία της αστυνομικής σχολής Ξάνθης.

Σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 τις εγκαταστάσεις της αστυνομικής σχολής Ξάνθης επισκέφτηκε ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη και το Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό.

Ο Υπουργός έδωσε επιτόπου συνέντευξη στα ΜΜΕ της Ξάνθης στον αύλειο χώρο της Αστυνομικής Σχολής, όπου και ανακοίνωσε επίσημα την επανέναρξη της Αστυνομικής Σχολής μετά τις 30 Σεπτεμβρίου με 150 νέους σπουδαστές. Όπως τόνισε “ήταν μια δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πριν πολύ καιρό και ένα χρέος που είχαμε προς τους κατοίκους της Ξάνθης για αυτό και το υλοποιούμε.”

Επίσης ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε την ένταξη 50 νέων συνοριοφυλάκων οι οποίοι θα είναι κάτοικοι της Ξάνθης με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για την ασφάλεια της περιοχής της Θράκης και να διασφαλιστούν και να θωρακιστούν τα σύνορά μας. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  θερμά τον Βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη ο οποίος, όπως σημείωσε ο Υπουργός,  αγωνίστηκε συστηματικά  επί σειρά ετών  για τη δικαίωση του αιτήματος  της επαναλειτουργίας της αστυνομικής σχολής  και όπως τόνισε η σημερινή μέρα αποτελεί μία δικαίωση και για αυτόν και για τους κατοίκους της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα