fbpx
Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Ιστορική απόφαση Χρ. Τοψίδη για την ολοκλήρωση του μουσείου καπνού της Ξάνθης (Επίσκεψη της υπουργού κυρίας Μενδώνη στην Ξάνθη για τον σκοπό αυτό)

Ο νέος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης αντιλαμβανόμενος την ιστορική σημασία που έχει για την περιοχή μας το μουσείο καπνού και αντιλαμβανόμενος ότι το συγκεκριμένο κτίριο θα αποτελεί πόλο έλξης τουριστών από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Με γνώμονα το συμφέρον της Ξάνθης οργάνωσε την επίσκεψη της υπουργού κυρίας Μενδώνη στην περιοχή ώστε να εξευρεθούν λύσεις και πόροι από κάποιο κοινοτικό πρόγραμμα ή από τους πόρους του υπουργείου ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες και να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του κτιρίου.

Για το σκοπό αυτό σήμερα η υπουργός μαζί με πολυπληθή ομάδα συνεργατών της επισκέφτηκε την Ξάνθη και δεσμεύτηκε να δει πολύ σοβαρά το θέμα.

Στην επίσκεψη της υπουργού κυρίας Μενδώνη στην Ξάνθη παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ξάνθης κύριος Στράτος κοντός θέτοντας κι αυτός προβλήματα με κτήρια του Δήμου τα οποία χρειάζονται και αυτά επίλυση.

Σχετικά Άρθρα