fbpx
Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Σαρακατσάνων Ξάνθης για το 24ο αντάμωμα Σαρακατσάνων Ξάνθης

Το Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 ο σύλλογος μας πραγματοποιήσε με επιτυχία το 24ο αντάμωμα Σαρακατσανων Ξάνθης στον παραδοσιακό οικισμό Χαιντου.
Να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους τα χορευτικά των συλλογών:

  • Σύλλογος Σαρακατσανων Κάρλοβο Βουλγαρίας “Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ”.
  • Σύλλογος Αγραφιωτων Σαρακατσανων Ν.Αιτωλ/νιας.
  • Σύλλογος Σαρακατσανων Ν. Θεσσαλονίκης “Η ΕΝΩΣΗ”.
  • Σύλλογος Σαρακατσανων Ν. Έβρου
    για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στο αντάμωμα μας.
    Να ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και το δικό μας χορευτικό, τα δικά μας παιδιά που είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο και τον στηρίζουν σε κάθε εκδήλωση .
    Να ευχαριστήσουμε για την συνδιοργανωση την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, τους Δήμους Ξάνθης, Αβδήρων, Τοπειρου και Μύκης.
    Να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης κ. Τσορμπατζιδη Μάριο και τους εξωτερικούς συνεργάτες για τον καθαρισμό του παραδοσιακού οικισμού στη Χαιντου.
    Να ευχαριστήσουμε τον σύνδεσμο απορριμάτων Ξάνθης.
    Να ευχαριστήσουμε τον Αρχιμανδριτη Πατέρα Γεώργιο και όλους τους τοπικούς άρχοντες που παρευρέθηκαν στο αντάμωμα μας:
    Αντιδήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη Μιχάλη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Ορφανίδης Νεκτάριος, ο πρώην Αντ/ρχης Ξάνθης κ. Κουρτίδης Κων/νος, Εκπρόσωπος της ΠΟΣΣ κ. Γατσελος Δημήτριος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Κιατιπης Νικόλαος και τον αναπληρωτή Δασάρχη κ. Μούρο Ευάγγελο.
    Ευχαριστούμε το Αστυνομικό Τμήμα Σταυρούπολης, τη Πυροσβεστική Ξάνθης και τον Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική του κάλυψη.
    Να ευχαριστήσουμε τους μουσικούς μας, στο τραγούδι κ. Γιαννακο Νίκο και κ. Ζλατινη Κώστα και στο κλαρίνο τον κ. Τσιλιγγιρη Βαγγέλη.
    Να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ: NEXT TV , XANTHINEWS, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.
    Τέλος να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και να ευχηθούμε να έχουμε υγεία να ξανά ανταμωσουμε.

Σχετικά Άρθρα