fbpx
ΑστυνομικάΤελευταία Νέα

Συνελήφθησαν 2 ακόμη διακινητές

Συνελήφθησαν χθες (10-7-2024) σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,το απόγευμα σε αγροτική περιοχή του Έβρου,αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδαςσυνέλαβαντονέναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας,έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπώνη δεύτερη διακινήτρια, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκανταπαραπάνω οχήματα,κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκανστους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαντα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και Σαπών.

Σχετικά Άρθρα