fbpx
ΡοδόπηΤελευταία Νέα

Παρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ στις απονομές των βραβείων effieawards 2024

Στις απονομές των βραβείων effieawards 2024, την Τετάρτη το βράδυ στην Αθήνα, εκπροσώπησαν την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Παναγιώτης Αρχοντής. Στην εκδήλωση παρέστη και «άνοιξε» τις βραβεύσεις ο υφυπουργός και εκπρόσωπος τύπου της ελληνικής κυβέρνησης κ. Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρκόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι «σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας θέλω να μεταφέρω τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που κατεξοχήν προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και την επιχειρηματικότητα. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν και σε όσους βραβεύονται σήμερα. Η επικοινωνία πρέπει να παραμείνει στην υπηρεσία της επιχειρηματικότητας αλλά και του καταναλωτή».

Ο κ. Αρχοντής στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση της επικοινωνίας με τον τουρισμό και στην αναπτυξιακή της διάσταση, τονίζοντας την μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα