fbpx
Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Τα προβλήματα της περιοχής της Ανθούπολης φέρνει στην διαβούλευση το Τοπικό Συμβούλιο Δήμου Ξάνθης (αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου)

Συνεχίζονται όπως μαθαίνω οι πρωτοβουλίες της προέδρου του τοπικού συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης κας Πέπης Κελτσίδου και αυτή  την φορά έχουν σειρά τα προβλήματα της περιοχής της Ανθούπολης (Λαχανόκηποι – Πετρελαποθήκες).

Με βάση την κείμενη νομοθεσία το τοπικό συμβούλιο υποχρεούται να οργανώνει τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο διαβούλευση με τους πολίτες. Όταν η κοινότητα αριθμεί πάνω από 2000 κατοίκους, τότε το τοπικό συμβούλιο δύναται να κάνει την διαβούλευση κατά συνοικίες. Το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής ενότητας Ξάνθης δια της προέδρου της έχει κάνει ήδη διαβουλεύσεις με ορισμένες συνοικίες της πόλης.

Για την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024, έχει προγραμματιστεί διαβούλευση με τους κατοίκους της Ανθούπολης, ώστε να καταγραφούν τα προβλήματα και οι προτάσεις και να δρομολογηθούν λύσεις για την περιοχή.

Μάλιστα στο άκουσμα της είδησης για την τοπική διαβούλευση κάτοικοι της Ανθούπολης επικοινώνησαν με την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ξάνθης και δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για την επίσκεψη του δημάρχου και των αντιδημάρχων καθαριότητας και πρασίνου στην περιοχή τους.

Εκδήλωσαν επίσης την ευαρέσκειά τους για την απόφαση του τοπικού συμβουλίου να συναντηθεί με κατοίκους του οικισμού και να δρομολογήσει λύσεις στα προβλήματα του οικισμού.

H πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης κ. Πέπη Κελτσίδου

Σχετικά Άρθρα