fbpx
ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Προσκεκλημένος ο Σύλλογος Γυναικών Δροσερού Ξάνθης στη δεξίωση για την 248η επέτειο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των Η.Π.Α

Την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Ρομά Δροσερού Ξάνθης «Η ΕΛΠΙΔΑ», Σαμπιχά Σουλεϊμάν, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Mr. George Tsunis, και του Γενικού Πρόξενου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Θεσσαλονική, Mr. Jerrier Ismail, παραβρέθηκε στη δεξίωση για την 248η επέτειο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των Η.Π.Α που πραγματοποιήθηκε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια στην Θεσσαλονίκη (Anatolia College).

Στη δεξίωση παραβρέθηκαν επίσης και οι Οζάν Χουσεΐν Ογλού, Σύμβουλος του Δημάρχου Ξάνθης για τα ζητήματα Δροσερού, η Ατιέ Σ., η Νεβέρ Χ. και η Αιμιλία Αϊβαλιώτου υπεύθυνη διοικητικής υποστήριξης του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ.

Τιμήσαμε μια σημαντική επέτειο σταθμό στην παγκόσμια ιστορία για την διαμόρφωση των αρχών που κατοχυρώνουν τα ατομικά δικαιώματα αλλά και την ανάδειξη του ιδεώδους της ελευθερίας. Στη διάρκεια της δεξίωσης είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε εκπροσώπους των ελληνικών πολιτικών αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ακόμη μια φορά τον κύριο Πρέσβη και τον κύριο Γενικό Πρόξενο για την πρόσκλησή τους. Είναι μεγάλη μας τιμή και είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη συμπερίληψη του Συλλόγου μας στη δεξίωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας, στη διεύθυνση: www.drosero.eu

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών ΡΟΜ Δροσερού Ξάνθης,

«Η ΕΛΠΙΔΑ»

Σουλεϊμάν Σαμπιχά

Σχετικά Άρθρα