fbpx
Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Υπερασπίσθηκε την οικογένειά του ο Σπύρος Τσιλιγγίρης… απάντησε στις προκλήσεις παρέας στο πανηγύρι του χωριού του !!!

Ένα δυσάρεστο περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο σε πανηγύρι που παραβρέθηκε ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης συνοδευόμενος από την γυναίκα και τα τρία παιδιά του. Από μια απέναντι παρέα υπήρχαν προκλήσεις και στο τραπέζι του βουλευτή Βουλευτή της ΝΔ έπεφταν καπάκια από μπουκάλια και φελλοί. (Από άτομο που είχε παλιότερα ζητήσει κάποια πράγματα από τον βουλευτή και δεν είχε ικανοποιηθεί). Κάποια στιγμή και ενώ οι δύο παρέες είχαν έρθει στα όριά τους, η κατάσταση ξέφυγε και οι συνεργάτες και φίλοι του Βουλευτή που καθόταν στο τραπέζι του ζήτησαν τον λόγο για την προκλητική συμπεριφορά των συγχωριανών τους.

Όταν άτομο από την απέναντι παρέα κινήθηκε απειλητικά προς την κατεύθυνση του Βουλευτή, αυτός υπερασπίστηκε την οικογένειά του και ανταπέδωσε τους φραστικούς χαρακτηρισμούς, που για πολλή ώρα του αποδιδόταν. Σε λίγο και με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το απλό φραστικό περιστατικό τερματίστηκε και την επόμενη μέρα με ήρεμα πνεύματα, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και το θέμα έκλεισε μεταξύ του Βουλευτή και του ατόμου που προκάλεσε την αναστάτωση.

Η απάντηση του Βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη στα δημοσιεύματα

Με αίσθημα ευθύνης στην τοπική κοινωνία που ζω, εργάζομαι, συναναστρέφομαι όλα τα χρόνια της ζωής μου και με εξέλεξε και δεύτερη φορά Βουλευτή της Νεας Δημοκρατίας, θα ήθελα να διαψεύσω τα υποτιθέμενα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μου, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024.

Παρευρέθηκα στην εκδήλωση με τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά μου, καθώς και με πολυπληθή παρέα προσωπικών μου φίλων.

Με έκπληξη διάβασα να αναπαράγονται αναληθή γεγονότα και ψευδείς καταστάσεις, που δεν είχα καμία απολύτως συμμετοχή.

Η αντιμετώπιση στο πρόσωπο μου καθόλη τη Βουλευτική μου πορεία,συγκεκριμένης εφημερίδας, είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία και από μόνη της αποδεικνύει τη εγκυρότητα του δημοσιεύματος.

Σχετικά Άρθρα