fbpx
Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Συνάντηση ΕΣΠΕΑΜ/Θ με τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο

Συνάντηση με το Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ), Αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο, πραγματοποίησε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ). στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης με τους θεσμικούς φορείς της Περιφέρειας μας, για την υπεύθυνη ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους Έλληνες Στρατιωτικούς. Στη συνάντηση εκ μέρους της Ένωσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος  Νικόλαος Παναγιωτίδης, ο Οργανωτικός Γραμματέας Στυλιανός Πουρναράκης και ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Μητσιβέλης.

Η συζήτηση που διεξήχθη κινήθηκε επί της διαχείρισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) στην ευαίσθητη περιοχή ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού, ιδιαιτέρως δε σε θέματα που άπτονται στη Μέριμνα του Προσωπικού, στο χώρο εργασίας, τις ασφαλείς μετακινήσεις με τα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και γενικά στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανωτέρω προσωπικό.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα με κύριο στόχο την ανάδειξη και επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν το προσωπικό των ΕΔ και τις οικογένειές τους.

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Παναγιωτίδης                                                  Συμεών Τονονίδης  

Αντισμήναρχος (ΤΣΕ)                                                       Επιλοχίας (ΤΘ)  

Σχετικά Άρθρα