fbpx
ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Γερμανός δικηγόρος που ζει στα Άβδηρα καταγγέλει αθέμιτες πρακτικές. Έκανε αναφορά στον εισαγγελέα Ξάνθης στο λιμεναρχείο και ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ!!!

Γερμανός δικηγόρος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αγοράσει τουλάχιστον 3 κατοικίες για τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειας του στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Αβδήρων, καταγγέλλει αθέμιτες πρακτικές (μέχρι και απειλές) σε βάρος του ίδιου και της οικογένειας του, με αφορμή την προσπάθεια ελλιμενισμό του ιδιωτικού του σκάφους, σε κάποιο από τα λιμάνια των Αβδήρων ή του Πόρτο Λάγος.

Το Xanthinews.gr ενημερώθηκε ότι την Δευτέρα 17 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένη μία συνάντηση με τον Λιμενάρχη του Πόρτο Λάγος στην οποία συμμετείχαν οι δύο δικηγόροι του κυρίου Κρίστο Αγκέλοβ, και ο ίδιος και στην οποία παρουσιάστηκαν οι απειλές που δέχεται ο κ. Αγκέλοβ και η οικογένειά του αλλά και τα όσα έχει διαπιστώσει για την λειτουργία των λιμανιών της περιοχής μας με αφορμή τον ελλιμενισμό του σκάφους του.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου έγινε εκ νέου συνάντηση με τον Λιμενάρχη Λαγούς για υποβολή έγγραφης καταγγελίας και παράλληλα όπως μας είπε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα υποβλήθηκαν μηνύσεις κατά προσώπων και έγιναν μηνυτήριες αναφορές στην εισαγγελία Ξάνθης. Φυσικά ενημερώθηκε και η πρεσβεία της Γερμανίας στην Ελλάδα σχετικά με την περιπέτεια στην οποία έχει μπλέξει ο Γερμανός πολίτης.

Όπως μας είπε ο κ. Αγκέλοβ έχει ενημερώσει για την κατάσταση και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ Χριστόδουλο Τοψίδη διαβιβάζοντας του την δυσαρέσκεια και άλλων ιδιοκτητών σκαφών που επιλέγουν την περιοχή μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Είμαστε επιφυλακτικοί με όσα μας δήλωσε και με τα έγγραφα που μας προσκόμισε ο Γερμανός δικηγόρος και θα αφήσουμε την Ελληνική δικαιοσύνη να βγάλει την άκρη, μιας και τα καταγγελλόμενα είναι πολύ σοβαρά… σε κάθε περίπτωση ακόμα και τα μισά από όσα αναφέρει ο κ. Κρίστο Αγκέλοβ για την περιπέτεια που περνάει στην περιοχή μας είναι αλήθεια, όταν δημοσιοποιηθούν στις δικαστικές αίθουσες αυτό θα αποτελέσει ένα μεγάλο πλήγμα για την Ξάνθη και τον Τουρισμό που όλοι τόσο θέλουμε να προσελκύσουμε στα Άβδηρα.

Σχετικά Άρθρα