fbpx
ΚαβάλαΤελευταία Νέα

Με επιτυχία το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου Κ12 – Κ14 Αναπτυξιακών Ηλικιών της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Καβάλα

  
Στην Καβάλα από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14 Αναπτυξιακών Ηλικιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Την Παρασκευή στην έναρξη των αγώνων ήταν παρών ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης που συνομίλησε με τους αθλητικούς παράγοντες και τα παιδιά και τους ευχήθηκε να αγωνιστούν και να διασκεδάσουν έχοντας στο μυαλό τους τα οφέλη που τους προσφέρει ο αθλητισμός.
 
Την Κυριακή το απόγευμα έπεσε η αυλαία των αγώνων με παράγοντες και παίκτες απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστώντας την Περιφέρεια ΑΜΘ και ειδικά τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Στέλιο Ιγνατιάδη για την άρτια διοργάνωση.
 
Με την παρουσία του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου ξεκίνησαν οι απονομές σε παλαίμαχους παίκτες και στις ομάδες που διακρίθηκαν.
Στην κατηγορία Κ14 νικήτρια αναδείχθηκε η Δόξα Δράμας με 1-0 επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής ενώ στην κατηγορία Κ12 η Δόξα Πετρούσας ήταν η νικήτρια ομάδα. Φιναλίστ στον τελικό η ΑΕ Διδυμοτείχου.
 
Τα στελέχη της διοίκησης της  Περιφέρειας ΑΜΘ βράβευσαν  ονόματα ποδοσφαιριστών με σημαντικές διακρίσεις. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο Λάκης Χατζηαποστολίδης.
 
Το «παρών» έδωσαν στο Ενωσιακό Γήπεδο την τελευταία ημέρα του τουρνουά και έκαναν και τις απονομές ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Νίκος Ευκαρπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και  Αλέξανδρος Παναγιωτίδης.
 
Επίσης οι πρόεδροι γειτονικών ΕΠΣ όπως ο Παντελής Χατζημαρινάκης από τον Έβρο και ο Γιάννης Δαλακούρας από την Ξάνθη, ήταν παρόντες στην τελετή λήξης. Οι ομάδες που συμμετείχαν  είναι οι κορυφαίες της κάθε ΕΠΣ των πέντε Π.Ε. της ΠΑΜΘ. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς πάνω από 400 παιδιά και έφηβοι από όλη την
Περιφέρεια ΑΜΘ αγωνίστηκαν στα γήπεδα των Ελευθερών, του Αγίου Ανδρέα, του Πλατανότοπου, των Αμισιανών, του ΠΑΟΚ Mundialito καθώς και το Ενωσιακό γήπεδο στα Αμισιανά σε μια διοργάνωση που έγινε με ευθύνη των πέντε ΕΠΣ και την ενίσχυση της Περιφέρειας ΑΜΘ. Ο θεσμός ξεκίνησε πέρσι και φέτος είναι η σειρά της Καβάλας να τον φιλοξενήσει, ενώ πέρσι έλαβε χώρα στα γήπεδα της Ροδόπης.
 
Οι ομάδες που πήραν μέρος στα  πρωταθλήματα της Κ12 και είναι οι εξής:

 
 
Κ-12
(1ος Όμιλος)
 
Καβάλα 2004
ΑΕ Αμπελοκήπων
Ξάνθη Α’
Ακρίτες Κομοτηνής
Έβρος Β’
(2ος Όμιλος)
 
 
ΠΑΟΚ Mundialito
Δόξα Πετρούσας
Ξάνθη Β’

ΠΑΟΚ Κομοτηνής
Δημόκριτος
Κ-14
(1ος Όμιλος)
 
Καβάλα 2004
Δόξα Δράμας
Άρης Πετεινού
Σπάρτακος Κομοτηνής
Νίκη Απαλού
(2ος Όμιλος)
 
Ορφέας Ελευθερούπολης
Κεραυνός Αρκαδικού
Ορφέας Ξάνθης
ΠΑΟΚ Κομοτηνής
Αστέρας Θράκης

Σχετικά Άρθρα