fbpx
Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Σοκ! Τραγικό θάνατο βρήκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο Ι.Χ. που συγκρούστηκε με λεωφορείο στους Τοξότες (βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο)

Τραγικό θάνατο βρήκαν σήμερα το πρωί τέσσερις επιβαίνοντες ΙΧ αυτοκινήτου (δυο άντρες και δύο γυναίκες όλοι τους νεαρής ηλικίας) το οποίο κινούμενο από την Ξάνθη προς την Καβάλα στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης-Τοξότες συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο το οποίο μετέφερε εργαζόμενους από τοπική επιχείρηση της περιοχής. Το όχημα διαλύθηκε στην κυριολεξία και τα επιβαίνοντα άτομα διαμελίστηκαν. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημά κόπηκε στα δύο και μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα η οποία ταξίδεψε πάνω από 150 m.

Στο λεωφορείο το οποίο βγήκε κι αυτό εκτός δρόμου επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση και υπάρχουν τουλάχιστον έξι τραυματίες τρεις από τους οποίους 3 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ξάνθης με κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις.

Στο σημείο αυτή την ώρα επιχειρούν άντρας της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τους τέσσερις νεκρούς εννοεί όλοι τραυματίες έχουνε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα