ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Εθελοντική Αιμοδοσία στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Ξάνθης

Οι εθελοντές αιμοδότες της Ξάνθης γιορτάζουμε την Ημέρα μας με αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά…ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕ.

Συμμετέχουμε λοιπόν σε μια μαραθώνια αιμοδοσία, στην τεσσαρακοστή όγδοη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 από τις 09:00πμ έως και τις 17:00μμ στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Σας καλούμε και πάλι σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων και με τη συμπαράσταση της Ένωσης Συνοριακών Αστυνομικών Ξάνθης.

Με την υποστήριξη επίσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), της Ελληνικής Ομάδος Διάσωσης-Παράρτημα Ξάνθης, του Αθλητικού Ομίλου «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ» Ξάνθης και του Συλλόγου Αιμοδοσίας Συνοριακών Φυλάκων.

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη Χαρέλα, προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.

Ενημερώνουμε επίσης τους ήδη εθελοντές αιμοδότες ή υποψήφιους εθελοντές, ότι πιστοποιημένοι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», θα εγγράφουν νέους εθελοντές και θα συλλέγουν δείγματα για δότες μυελού των οστών μέσω ενός απλού δείγματος σάλιου για λογαριασμό του Κέντρου Δοτών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ).

Μπορείς να χαρίσεις ζωή σε έναν ασθενή με λευχαιμία ή για κάθε ασθενή που χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών, δίνοντας σε πρώτη φάση λίγο σάλιο και στη συνέχεια αν είσαι συμβατός δότης με λίγο από το αίμα σου, έτσι απλά και ανώδυνα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

Ν .Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Έτος Ιδρύσεως 1975

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Παπαχρόνης Αναστασία Σπυριδοπούλου

Σχετικά Άρθρα