ΕπιχειρήσειςΤελευταία Νέα

Φως στο τούνελ… για το Φυσικό Αέριο στην Ξάνθη… αρχίζουν ξανά οι εργασίες (ανακοίνωση της enaon EDA )

31 Μαΐου  2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ξάνθη: Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής συνδέσεων με το δίκτυο φυσικού αερίου

Η  Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων enaon EDA διαχειρίζεται ένα σημαντικό έργο για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Ξάνθης. Το έργο αυτό θα βελτιώσει τη ζωή των κατοίκων και των επιχειρήσεων της πόλης που θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια πιο οικονομική και βιώσιμη πηγή ενέργειας.

Κατά το προηγούμενο διάστημα, λόγω εξωγενών παραγόντων, παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις στην υλοποίηση του κατασκευαστικού έργου στην Ξάνθη που είχαν ως αποτέλεσμα πρόσκαιρες αποκλίσεις στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών και των συνδέσεων των καταναλωτών. 

Η enaon EDA  ζητεί την κατανόηση των πολιτών και ενημερώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των νέων συνδέσεων και τη συνέχιση της κατασκευαστικής δραστηριότητας  στην πόλη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου η τοπική κοινωνία να μπορέσει να απολαύσει τα οφέλη του φυσικού αερίου το συντομότερο δυνατό. 

Οι κατασκευαστικές εργασίες θα συνεχιστούν στην Ξάνθη εντός του Ιουνίου, ξεκινώντας από την κατασκευή σημείων παράδοσης και συνδέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο εξυπηρέτησης καταναλωτών στην Ξάνθη (Βενιζέλου και 4ης Οκτωβρίου,  Τ.Κ. 671 00 Ξάνθη, Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2541 306 848 – 925, Email: [email protected]Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο: 09:30 – 14:30).

Σημειώνεται ότι το έργο στις πόλεις της Ξάνθης και της Δράμας έχει συνολικό προϋπολογισμό 16,7 εκατ. ευρώ και συγχρηματοδοτείται από κεφάλαια της enaonEDA και πόρους από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (ΕΣΠΑ 2014-2020). Ειδικά για την πόλη της Ξάνθης, το έργο προβλέπει την κατασκευή συνολικά 85 χλμ δικτύου διανομής φυσικού αερίου και περίπου 2.000 συνδέσεις καταναλωτών. 

Σχετικά Άρθρα