fbpx
ΔράμαΤελευταία Νέα

Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης: «Η Δράμα, όπως όλη η Ελλάδα, θα έχει ολοκληρωμένο Κτηματολόγιο σε ποσοστό 100% έως το 2025»


Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, δέχθηκε στο γραφείο του τον Υφυπουργό Ψηφιακής Μεταρρύθμισης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην περιοχή, με αφορμή τις αλλαγές στο κτηματολόγιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησηςο  Δήμαρχος εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία του Κτηματολογίου και σε ότι αφορά στα ακίνητα του Δήμου Δράμας

Ο Υφυπουργόςαναφέρθηκε στις εξελίξεις και βελτιώσεις στο σύστημα κτηματολογίου της χώρας. Επίσης, παρουσίασε την  εφαρμογή της νέας ψηφιακής πύλης maps.ktimatologio.gr, η οποία θα επιτρέπει και στους Δήμους να βλέπουν τους χάρτες του κτηματολογίου και τα όρια ανεξαρτήτως της φάσης κτηματογράφησης. Για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός επιβεβαίωσε τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι έως το 2025 η Δράμα, όπως όλη η Ελλάδα θα έχει ολοκληρωμένο Κτηματολόγιο σε ποσοστό 100%.

Τον υφυπουργό συνόδευαν ο Βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δράμας, Αλέξανδρος Γεωργιάδης ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Σαλπιγκτίδης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Γιώργος Μουχτάρης.

Σχετικά Άρθρα