fbpx
ΚόμματαΤελευταία Νέα

Ανδρέας Παπαγόπουλος: Αν η απόλυτη ντροπή του δυτικού πολιτισμού είχε  πρόσωπο, τώρα απέκτησε και όνομα: Eurovision.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί την επιτομή της Woke ατζέντας σήμερα. Όλη η παράνοια που πολεμώ προσωπικά τόσα χρόνια, τώρα και με την πλήρη στήριξη της ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ και της Αφροδίτης Λατινοπούλου, έγινε ξεκάθαρη σε όσους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες έχουν μάτια! 

Ακόμη κι αν μην ξέρεις ακριβώς τι σημαίνει αυτό που ακούς γύρω σου ως “Woke κουλτούρα”, αν κάτι μέσα σου ανακατεύτηκε βλέποντας Eurovision, καλώς ήρθες στην πρώτη μύηση στην παράνοια..

Μια ιστορική μουσική διοργάνωση που έχει αναδείξει στο παρελθόν τρομερές μουσικές προσωπικότητες, έχουν αγαπήσει εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο, τεράστια τηλεθέαση και απήχηση, πλέον έγινε ξεκάθαρη διαφήμιση αφυλίας, διαστροφής, ακραίας σεξουαλικοποίησης και σατανισμού. 

Δεν στα κρύβουν καν. Δεν χρησιμοποιούν “κρυφά μηνύματα”. Δεν χρειάζεται. Γνωρίζουν οτι δεν θα μιλήσει κανείς. Μην τυχόν και τον πουν και φασίστα, δέκα άρρωστοι νοματαίοι…

Άντρες με μούσια και στρίνγκ ημίγυμνοι, να καβαλικεύονται ανοιχτά επάνω στη σκηνή. 

Άφυλα όντα ντυμένα ανοιχτά διάβολοι, που δημόσια δηλώνουν “μάγισσες” και “ξωτικά”. Γύμνια, αρρώστια και μουσικός ξεπεσμός. 

Και φυσικά, με τους 9μιση στους δέκα να δηλώνουν οτιδήποτε είναι διαθέσιμο από τη λίστα των 176 φύλων, ΕΚΤΟΣ από στρέιτ. 

Όλα τα παραπάνω να υπενθυμίσω, με χρήμα ευρωπαίων φορολογούμενων, άμεσα προσβάσιμα σε ανήλικα κάθε ηλικίας, όχι μόνο μέσω σόσιαλ (που εκεί όλα είναι ανεξέλεγκτα έτσι κι αλλιώς), αλλά και μέσω δημόσιας ή ιδιωτικής τηλεόρασης, χωρίς ΚΑΜΙΑ σήμανση ακαταλληλότητας ηλικίας.. Έτσι, για τα τυπικά..

Μπορείς να την πείς Gayvision. Lgbtvision+. Λοατκιvision.

Εγώ θα την πώ αίρεση, παιδομάζωμα και προώθηση κάθε σκοτεινής πτυχής των προοδευτικών και των δικαιωματιστών.

Αν εμείς οι γονείς δεν λάβουμε τα μέτρα μας ΤΩΡΑ, με την ψήφο και την δημόσια εναντίωσή μας, λέγοντας “έλα μωρέ και τί έγινε”, θα το πληρώσουμε ακριβά. Με άμεσο τίμημα τα ίδια μας τα παιδιά και έμμεσο την καταστροφή κάθε παραδοσιακής και αξιακής αρχής, που έχτισε και συντηρεί τον δυτικό πολιτισμό…

Ο Ανδρέας Παναγόπουλους είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την “Φωνή Λογικής”

Σχετικά Άρθρα