Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Ημέρα δέησης υπέρ υγείας των ευεργετών και δωρητών του γηροκομείου της καρδιάς μας!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ 12-5-2024

Ημέρα δέησης υπέρ υγείας των ευεργετών και δωρητών του γηροκομείου της καρδιάς μας!

Η Οικογένεια του Γηροκομείου Ξάνθης

« Ο Μέγας Βασίλειος », με μεγάλη χαρά σας περιμένει μεθαύριο την 13η Μαίου 2024 ημέρα Κυριακή του Θωμά για Εκκλησιασμό και Αρτοκλασία υπέρ υγείας στην καθιερωμένη ετήσια ημέρα Ευεργετών – Δωρητών και Εθελοντών του Ιδρύματος!

Για πρώτη φορά μετά από 4  χρόνια επιτέλους,  θα επιτραπεί η είσοδος στους αγαπημένους φίλους του γηροκομείου μας στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνας μας άνευ μάσκας και ράπιντ τεστ!

Για τους κεκοιμημένους μας ευεργέτες, δωρητές και εθελοντές θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση σε δεύτερο χρόνο (θα σας ενημερώσουμε) μιας και την Κυριακή του Θωμά δεν τελούνται μνημόσυνα.

Αυτό που χαρακτηρίζει τους γηροκόμους της καρδιάς  σας είναι η ευγνωμοσύνη!

Η ευγνωμοσύνη τόσο για τους ανθρώπους που “έφυγαν” από αυτή την ζωή  όσο και για τους άνθρώπους που συνεχίζουν να είναι δίπλα μας και στις χαρούμενες όμως προπάντων και στις δύσκολες στιγμές μας!

Αν δεν ήταν όλοι αυτοί οι ευεργέτες,δωρητές και εθελοντές συνοδοιπόροι και υποστηρικτές  μας, δεν θα υπήρχαμε  εμείς ως δομή σήμερα  να εξυπηρετούμε, να φροντίζουμε και να περιθάλπτουμε τον ηλικιωμένο συνάνθρωπό μας!

Ο Θεός να τους έχει όλους καλά!

Για την μεγάλη οικογένεια

του γηροκομείου Ξάνθης

Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Παπαχρόνης

Σχετικά Άρθρα