ΚόμματαΤελευταία Νέα

Επίσκεψη κλιμακίου του Σύριζα στην πόλη της Ξάνθης

Επίσκεψη στην Ξάνθη θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο υποψήφιων ευρωβουλευτών και ευρωβουλευτριών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Κυριακή 12/5/2024, αποτελούμενο από τους/τις Αρβανίτη Κώστα, Σαπουνά Αναστασία, Στογιανίδη Γρηγόρη, Τελιγιορίδου Ολυμπία και Τσαμπάζη Δώρα στα πλαίσιο των εκλογών για την ευρωβουλή της 9ης Ιουνίου.

Οι υποψήφιοι-ες ευρωβουλευτές-τριες θα επισκεφτούν την υπαίθρια αγορά του Πόρτο Λάγους, θα περιηγηθούν στην πόλη της Ξάνθης, θα συναντηθούν με εκπροσώπους φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων ενώ στις 7:30 μ.μ.  θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη και ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για τις ευρωεκλογές στο καφέ Fratelli ,  Βασ. Κωνσταντίνου 1. Οι ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι κομβικής σημασίας. Θα κρίνουν το μέλλον και την προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα κρίνουν αν θα συνεχίσει να υπάρχει ως πεδίο διεκδίκησης και κατοχύρωσης δημοκρατικών δικαιωμάτων, ελευθεριών και δημοκρατίας, ως παράγοντας δημοκρατίας και ειρήνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αγωνίζεται για μια δημοκρατική, κοινωνική, πράσινη Ευρώπη. Την Ευρώπη των λαών και των δικαιωμάτων. Την Ευρώπη της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής και της ασφάλειας. Την Ευρώπη της εργασίας και της ευημερίας των πολλών. Την Ευρώπη της αναπτυξιακής, περιφερειακής και ψηφιακής σύγκλισης προς όφελος όλων των λαών της. Την Ευρώπη παράγοντα ειρήνης και σταθερότητας στον κόσμο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αγωνίζεται στην Ελλάδα και την Ευρώπη για ισχυρή δημοκρατία και ισχυρό κράτος δικαίου. Παλεύει κατά της alt-right ακροδεξιάς, κατά των διακρίσεων, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, της ομοφοβίας, του σεξισμού. Και αυτός ο αγώνας είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίος, σε μία περίοδο που ενισχύονται οι ακροδεξιές δυνάμεις στην Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Δεξιά κάνει σαφή ακροδεξιά στροφή προκειμένου να διατηρήσει ή να κατακτήσει την εξουσία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιδιώκει οι ευρωεκλογές του Ιουνίου να αποτελέσουν την Προοδευτική Αντεπίθεση σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Σχετικά Άρθρα